„Akarj! Remélj! Szeress! És tiéd lesz újra a Föld!”
Herman Hesse
print
Főbb WEB referenciák
 
Ezek a holnapok a teljesség igénye nélkül kiragadott weboldalak (amik nekem valamilyen okból tetszenek) amiket én fejlesztettem egyedül, vagy mint egy csapat tagja. Ezen oldal az önéletrajzom részét képezi.
 
 
 
egyéni vállalkozó
2020-
 
egyedi extjs és javascript fejlesztések
 
Point Media Kft. - Érd
2015-2020
 
Pointmedia Cms.
 
 
Codebase Kft. - Budapest
2012-2015.
 
A codebase Attendance Tracking rendszerének létrehozása Sencha ExtJS alapokon. (Távollét kezelés, Munkaidőkeretes beosztás, Kézi és automatikus beosztás tervezés, Rögzített és rugalmas munkarendek, Jelentések)

BMG Sony Music - München
2011-2012.
 
A Sony Music CARMA rendszerének migrálása HTML-ről ExtJs-re.
 


SWI Kommunikációs Kft.
2010.
 
http://domain.swi.hu/

Kapcsolattartás a viszonteladókkal a domain regisztráció megkönnyítésére.
 


Q-Projekt Tanácsadó Kft.
2009.

http://www.q-projekt.hu/

A Q-Projekt gyorsan és költségtakarékosan szolgálja ki a nagyvállalati folyamatokkal, informatikával kapcsolatban felmerülő projektek tanácsadói erőforrásigényét.Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft.
2009.
 
http://www.stratis.hu 
 
A Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. 1998-ban kezdte meg működését.

Mára az államigazgatás, bank-biztosítás-pénzügy, gyártóipar-energetika-közlekedés, média és informatikai szektorokban számos jelentős, izgalmas és kihívásokkal teli feladat megoldásához sikerült elnyerniük e szektorok vezető vállalatainak, intézményeinek bizalmát is.


Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága
2009.

http://e-igenyles.omai.hu
 
 
 
Tüskevár Patika 
2008. január
 
http://www.tuskevarpatika.hu 
 
A patikai honlapok egy tagja. 
 

Gilice Panzió és Étterem Pécs

Gilice Panzió és Étterem Pécs
2007. december
 
http://www.gilicepanzio.hu/
 
A Panzió Dél-Magyarország egyik legszebb völgyében fekvő családi panzió. A szubmediterrán klíma, az erdő csendje, valamint a környék nevezetességei kínálnak lehetőséget a pihenésre vagy tartalmas programok szervezésére.
 
Fortuna Gyógyszertár 
2007. november
 
http://www.fortuna-patika.hu 
 
A patikai honlapok első tagja.
 
PTE-PEAC Női Röplabda Szakosztály
2007. október
 
http://www.noiroplabdapecs.hu
 
A pécsi röpplabdás leányok oldala.
 
Palkonya - Európa Kultúrális Faluja
2007. március
 
http://kulturalisfalu.palkonya.hu
 
Idén Palkonya Európa Kulturális Faluja!
 
Palkonya alapító tagja az Európai Kulturális Falu mozgalomnak, mely 1999-ben jött létre a holland Wyk aan Zee-ben. Európa 12 országának falvai (Hollandia, Görögország, Észtország, Anglia, Dánia, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Németország, Csehország és Magyarország)  aktív kulturális és baráti kapcsolatot ápolnak egymással. A mozgalom célja a falvak, a falusi élet létjogosultságának hangsúlyozása, illetve azok értékeinek, kultúrájának ápolása és megosztása, bemutatása. A 12 falu között Palkonya a legkisebb település.
 
Minden évben egy falu fogadja a partner falvak lakóit, ahogyan idén ez Palkonyán történik. A programsorozatot a Pünkösdi Nyitott Pincék Fesztiválon nyitjuk meg, majd minden hónapban két-két falu mutatkozik be és látjuk vendégül egészen októberig. 
 
Biotechnológiai Innovációs Bázis
2006. december
 
http://www.bibnet.hu
 
2005 nyarán 6 pécsi kisvállalkozás hozta létre a Biotechnológiai Innovációs Bázist, melyet mára 11 bejegyzett tagvállalkozás és 3-4 külső partner együttműködése alkot. 
 
A társulás szerves alapját képezi a Pécs az Életminőség Pólusa versenyképességi pólus Egészségipari Klaszterének.
 
 
Szaharallye
2006 
 
http://www.szaharallye.hu
 
Miről is szól a Szaharallye?
 
Egy szóban megfogalmazva, őrületről. Mert mi más lenne az, ha szűk két hetet arra szán valaki, hogy a legkeményebb fizikai megpróbáltatásoknak tegye ki önmagát és autóját, motorját. Vállalja azt, hogy esetenként 10 km/órás átlagsebességgel tegyen meg napi 6-700 kilométert. Olyan terepre merészkedjen, ahova a helyi gyalogos beduinok is csak több tízméteres biztosítókötéllel és szervezett expedíció keretében vállalkoznak. Azt hiszed, hogy a kocsid mindent bír? Amíg nem teljesíted a Szaharallye-t, fogalmad sincs róla, mi az a minden.
 
A Szaharallye egy olyan kaland, amelyet Európában sehol nem élhetsz át olyan áron, amelyért talán két hetet tölthetsz egy közepes európai üdülőhelyen. Kilenc nap kőkemény offroad-versenyt szervezünk Afrikában, a Szaharába, ami embert és autót is a végletekig próbára tesz. Nem kell vízum, nincsenek kötelező oltások, ebből a szempontból is költségkímélő. Amit garantálunk, az az, hogy a Páriz-Dakar és a Budaoest-Bamako is csak vidám úttörőörs laza szalonnasütéses erdei sétája a Szaharallye-hoz képest.


Dudi-hu Kft.
2006.
 
http://www.mamminamoda.hu
 
Várják minden kismama érdeklődését, aki ebben a gyönyörű kilenc hónapban nem akar lemondani a divatos, kényelmes és csinos öltözködésről. 
 
Céljuk, hogy a lehető legnagyobb választékot, a lehető legszélesebb méretválasztékkal párosítva mindenki megtalálja náluk az ízlésének és pénztárcájának megfelelő darabot. 
 
 
HC Pointer Kft.
2006. 
 
http://www.pointer.hu

A hazai informatikai piacion több mint tíz éve tevékenykedő cég neve ismerősen cseng, hiszen a sokéves működés és a napi munka során az ágazat valamennyi szereplőjéhez kapcsolat fűzi őket.

Pécsi hegyiverseny
2006. május, 2007. május
 
http://www.hegyiverseny.hu
 
A hungaroringi körözés, illetve a pécsi szerpentin (hogy csak két példát ragadjunk ki a sorozatból) a technika fejlõdésével egyre speciálisabb autóépítést kíván, így a gyorsasági szakágon belül idõszerûvé vált (válik) a hegyi futamok önálló életre keltése. A test test elleni küzdelmet nélkülözõ, egyenkénti indításos, csak a stopperrel mérkõzõ formának külföldön egyébként is jelentõs saját hagyományai vannak, nem csoda, hogy a nemzetközi tendenciát követve az MNASZ is lépésre szánta el magát. 
 
 
Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft.
2005. szeptember
 
http://www.stratis.hu 
 
A Stratis Kft. 1998-ban alakult, mára a magyar tanácsadási piac egyik vezető vállalatává vált.

Működésük során 20-nál több, 1 milliárd forintot meghaladó értékű projektben játszottak jelentős szerepet projektvezetőként, vezető szakértőként.
 
 
Mecsek Rallye hivatalos weboldala
2005, 2006, 2007, 2008, 2009

http://www.mecsekrallye.hu
 
PVSK Panthers
2004. január -
 
http://www.pvsk-panthers.hu
 
A PVSK-Panthers férfi kosárlabda csapat weboldala. 
  
Drávanet ZRt.
2005 - 2010

http://www.dravanet.hu 
 
A Drávanet internetszolgáltató Zrt. a megalakulás óta eltelt közel 10 évben rohamos fejlődésen és bővítésen ment keresztül, melynek eredményeként a 2000. évre a Drávanet ZRt. a Dél-Dunántúl legnagyobb Internet-szolgáltatójává nőtte ki magát.
 
 
Baranya Megyei Múzeumok Igazgatósága
2004. 
 
http://www.jpm.hu
 
A Baranya Megyei Múzeumok weboldala. A múzeumhoz tartozó 6 osztály oldalait fogta össze. Amik 6 egymástól független tartalommal és más designel jelenítettek meg az általuk lefedett témákat. Fórummal, program ajánlókkal segítve az oldal látogatóit, valamint galériával próbáltuk csábítani az embereket a múzeumok tényleges meglátogatására.

Szocimotoros
2002.-
 
http://www.szocimotoros.hu
 
2002-ben kezdtük csinálni PeetAir-el ezt az oldalt hobbiból. Mára már egy nagy látogatottságú oldal, ami körül kialakult egy közösség, aki évente pár alkalommal találkozik.
Az oldal körül önkéntesekből kialakult egy szerkesztő gárda, mára már elég gördülékenyen mennek az oldallal kapcsolatos dolgok. 
 
A 2006-os évben 1.3 millió oldal letöltés, a 2007-es évben szintén 1.3 millió oldal letöltés volt a google szerint.